Training Duits

Taaltraining DUITS

Zaken doen in het Duits

 

In de grensgebieden van Nederland met Duitsland zijn in de dialecten van het Nederlands veel Duitse kenmerken te vinden. Het Duits lijkt in veel opzichten op het Nederlands. Veel Nederlanders hebben dan ook een redelijke kennis van het Duits. Toch zijn we de taal vaak niet geheel machtig.

 

Als u voor zaken Duits moet spreken, kunt u zich dan redden? Kunt u een telefoongesprek in het Duits voeren of onderhandelen? Goed zaken doen betekent snel, duidelijk, accuraat en commercieel handelen.

 

Taalsmaaktnaarmeer kan u hierbij helpen en verzorgt taaltrainingen op maat, gericht op effectief internationaal zaken doen! Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

 

Trainingsvormen
U kunt kiezen uit verschillende trainingsvormen. Behalve wekelijkse bijeenkomsten (vanaf 20 uur) organiseert Taalsmaaktnaarmeer ook full week trainingen (35 uur). Nieuw zijn de weekendtrainingen.
Ga naar weekend trainingen.

 

Meer lezen over het Duits?
Ga naar onze taalpagina Duits.

 

Wilt u uw kennis van het Duits testen?
Ga dan naar de informatie over het gratis on line Dialang testsysteem.

 

Grammaticale termen
Bij het leren van een vreemde taal komen veel mensen er achter dat er toch iets schort aan de kennis van grammaticale termen – juist die grammatica is een belangrijk gereedschap om een taal goed te (leren) beheersen. In een praktisch naslagwerkje worden deze termen aangereikt, met voorbeelden in Duits, Engels, Frans of Spaans.